Поделиться на Facebook
Поделиться на Google+
Рекомендовать по электронной почте
×

SEA DOO AQUASCOOTER SPARK 2UP PINEAPPLE/

Номер объявления: 1428753

Motor boats / new / Sea Doo Aquascooter Spark 2up Pineapple/

 
6.599,00 € (VAT included)
 
Оферент (промысловый)
Best-Boats24 Участник с 14.11.2012
Holland Sport Boat Centre
Zuiderzeeweg 2
NL-1095 KG Amsterdam
www.hollandsport.nl
 
Номер телефона
Всегда упоминайте об этом в телефонном звонке:
От Best-Boats24 и номер лодки: 1428753
Тел: 0031 (0) 20 694 75 27
×
×
Отправить сообщение
  • SEA DOO AQUASCOOTER SPARK 2UP PINEAPPLE/
  • SEA DOO AQUASCOOTER SPARK 2UP PINEAPPLE/
Объявление
Предложение финансирования
Страхование лодки

Технические деталипоследнее обновление в: 03.07.2020

Верфь:
SEA DOO
Год выпуска:
new
Состояние:
as new
Стоянка:
Netherlands, IN VERKOOPHAVEN, IN VERKOOPHAVEN
Общая длина:
2,79 м / 9,15 ft
Ширина:
1,18 м
Макс. осадка:
0,01 м
Материал корпус:
Polyethylene
Двигатель:

Описание

Meer vaarplezier dan u zich ooit hebt kunnen voorstellen.

De weergaloze Sea?Doo SPARK is speels en gemakkelijk te bedienen, zodat iedereen in uw gezin ervan kan genieten. Bovendien kunt u kiezen uit drie verschillende kleuren combinaties en tal van persoonlijke opties en

accessoires.

De Sea-Doo SPARK is nog steeds de meest toegankelijke en betaalbare waterscooter op de markt, betaalbaar genoeg om de droom van een eigen waterscooter te verwezenlijken.

In 2019 is de Sea-Doo SPARK gemakkelijk te personaliseren met drie nieuwe, prachtige kleuren combinaties: Licorice/Mango, Vanilla/Blueberry en Pineapple/Candy Blue. Deze vormen een aanvulling op de zes nieuwe grafische sets ter uitbreiding van het toch al duizelingwekkende aantal grafische opties.

De Sea-Doo SPARK waterscooter is voordeliger en zuiniger dan ieder ander model op de markt. Bovendien is het duurzame Polytec-materiaal van de romp en het dek stevig en toch recycleerbaar, zodat de waterscooter nog milieu vriendelijker is. Door het compacte ontwerp en de lichte constructie, is de Sea-Doo SPARK gemakkelijk te onderhouden, te verplaatsen en op te bergen, en een absolute sensatie om mee te varen.

Voor meer informatie kijk op: www.sea-doo-spark.nl

ROTAX 900 ACE / 900 HO ACE MOTOR

De Rotax 900 ACE is de zuinigste motor op de markt en verbruikt slechts 7,34 liter brandstof per uur, terwijl de extra krachtige en sneller accelererende Rotax 900 HO ACE slechts 9 liter per uur verbruikt. Beide zijn compact en licht, en leveren directe acceleratie.

iBR EN CONVENIENCE-PAKKET PLUS

Meer controle met ons exclusieve Intelligent Brake and Reverse (iBR)-systeem en meer plezier waar u ook gaat met het nieuwe draagbare BRP-audiosysteem voor SPARK-modellen.* Voeg het opbergvak vooraan toe om uw spullen in mee te nemen en gebruik de Sea-Doo opstap voor gemakkelijker opstappen. Ervaar bovendien de extra beveiliging van de diefstalbeveiligingssleutel.

POLYTEC MATERIAAL

Dit innovatieve materiaal reduceert het gewicht van het vaartuig om ook met kleinere motoren topprestaties te kunnen leveren. Het vaartuig is daarnaast ook licht genoeg om door de meeste auto's te worden getrokken. Bovendien is het materiaal door de gekleurde rand beter bestand tegen krassen dan glasvezel.

STICKERSET

Geef uw Sea-Doo SPARK met een van de custom Attitude-stickerset een nog meer eigen gezicht. Deze unieke personaliseringsoptie biedt niemand anders.

INTELLIGENT THROTTLE CONTROL (iTC)

Kies tussen een snellere of soepelere acceleratie dankzij de Sport-modus, leverbaar op modellen met Rotax 900 HO ACE motor, en de Touring-modus, leverbaar op alle modellen.

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.

MOTOROPTIES

Rotax 900 ACE (60 Pk) - Euro 6.599,-

Rotax 900 ACE HO (90 Pk) - Euro 8.399,-

De Rotax 900 ACE is de zuinigste motor op de markt en verbruikt slechts 7,34 liter brandstof per uur, terwijl de extra krachtige en sneller accelererende Rotax 900 HO ACE slechts 9 liter per uur verbruikt. Beide zijn compact en licht, en leveren directe acceleratie.
Вся информация без гарантии.
Сервис
Refit

Лакировка лодок

Пропеллер