Condividi su Facebook
Condividi su Google+
Raccomandare l'annuncio via e-mail
×

YAMAHA SPORT GP1800R BLUE

Numero di annuncio: 1422636

Barche a motore / nuovo / Yachts a motore / Yamaha Sport Gp1800r Blue

 
21195,00 € (IVA inclusa)
 
Offerente (commerciale)
Best-Boats24 membro dal 14.11.2012
Holland Sport Boat Centre
Zuiderzeeweg 2
NL-1095 KG Amsterdam
www.hollandsport.nl
 
Numero di telefono
Always give during a call:
From Best-Boats24 and boat ID: 1422636
Tel: 0031 (0) 20 694 75 27
×
×
Inviare il messaggio
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
 • YAMAHA SPORT GP1800R BLUE
Annuncio
Finanziamento offerta
Assicurazioni barca

Dettagli tecniciultimo aggiornamento il: 14.07.2020

Cantiere navale:
YAMAHA
Anno di costruzione:
nuovo
Stato:
come nuovo
Posizione:
Olanda, IN VERKOOPHAVEN, IN VERKOOPHAVEN
Lunghezza totale:
3,35 m / 10,99 ft
Larghezza:
1,22 m
Pescaggio massimo:
0,01 m
Materiale scafo:
Polietilene
Motore:

Descrizione

Jarenlang hebben onze GP-modellen een onverslaanbare, wereldwijde reputatie opgebouwd onder rasechte racers.

Jarenlang hebben onze GP-modellen een onverslaanbare, wereldwijde reputatie opgebouwd onder rasechte racers. Dit fantastische erfgoed is heel duidelijk zichtbaar geworden in ons nieuwste hoogwaardige model, de nieuwe en verbeterde GP1800R.

Deze schitterende, soepele en krachtige machine met een supersterke en wendbare romp, kent talloze eigenschappen die het een klasse apart maken, het is de droommachine van elke liefhebber.

Maar nu is er zelfs nog meer, een inlaat aan de bovenzijde met racedesign en een stavlak die de wendbaarheid, besturing en bevestiging bij zwaar weer vereenvoudigt. Het lijkt moeilijk om deze legende te verbeteren, maar dat is precies wat wij hebben gedaan.

Krachtige Super Vortex 1912cc motor met supercharger

Deze verbazingwekkende motor kenmerkt zich door een soepele een flexibele vermogensopbouw en is uitgerust met uiterst efficiënte koel- en luchtinlaatsystemen en een sterke inwendige motorconstructie. De 160 mm Hyper-Flow jetpomp zet deze kracht om in een verbluffende acceleratie, en de elektronische brandstofinjectie (EFI) zorgt voor een ultrasoepele en efficiënte vermogensafgifte.

NanoXcel2. Maximale sterkte, minimaal gewicht

NanoXcel2 weegt maar liefst 18% minder dan onze revolutionaire oorspronkelijke NanoXcel - maar mogelijk gemaakt door Yamaha's unieke materiaaltechnologie. Het vermindert in aanzienlijke mate het gewicht van de ultrasportieve romp van de GP1800R voor een nog snellere acceleratie, een hogere topsnelheid en een nog zuiniger brandstofverbruik.

RiDE-systeem (met elektronica om achteruit vaart te minderen)

Het revolutionaire RiDE-systeem zorgt voor een geheel nieuwe beleving en vergroot in hoge mate het zelfvertrouwen, vooral voor sportieve bestuurders. Vooruit en accelereren via de gashendel op de rechter handgreep, vaart minderen of achteruit via de hendel op de linkder handgreep. Zo eenvoudig is het!

Afstandsbediening voorzien van beveiligingssysteem met Low-RPM Mode (Lage toerenregeling)

Dit innvatieve systeem wordt als eerste door Yamaha toegepast. Met één klik op de knop van de aftstandsbediening wordt de speciale "L"-modus ingeschakeld (laag toerental) om de topsnelheid te begrenzen - ideaal om gecontroleerd te manoeuvreren. Voor uw veiligheid kunt u met een druk op de tweede knop de onsteking blokkeren.

Een overduidelijk sportief verleden

Met de GP1800R wordt het slepen van mensen en opblaasspeelgoed kinderspel, dankzij de sterke trekhaak, twee grote, geïntegreerde achteruitkijkspiegels, zeer comfortabele Hydro-Turf antislipmatten en een zachte opstaptrede. Maar er is nog meer., De nieuwe inlaat aan de bovenzijde en een stavlak met racedesign geeft je meer grip op het water en maakt slepen makkelijker en preciezer.

Elektronische trimfunctie en duidelijke, stijlvolle instrumenten

Met de 2 gemakkelijke knoppen bij de linkerhandgreep biedt het nieuwe elektronische trimsysteem tijdens het varen volledige controle over de trimstand. u hoeft alleen maar te draaien om in scherpe bochten de trim in de schakelen en vervolgens weer uit te schakelen om weer met volle snelheid vandoor te gaan. Duidelijke indicatoren voor de trim, RiDE-systeem en de standen vooruit-neutraal-achteruit maken deel uit van de stijlvolle instrumenten.

Royale opbergmogelijkheden - Doordachte details

Terwijl u geniet op het water is het fijn om te weten dat uw persoonlijke bezittingen zijn opgeborgen. De GP1800R heeft daarom ruime opbergmogelijkheden. Er is een waterdichte opbergruimte (Inclusief twee flessenhouders), ruime opbergmogelijkheden onder de zitting en eenvoudig toegankelijke opbergruimte in de boeg.
Tutti i dati sono senza garanzia. Ci riserviamo il diritto di vendita o errore.
Servizio
Refit

Verniciatura

Elica di propulsione