Condividi su Facebook
Condividi su Google+
Raccomandare l'annuncio via e-mail
×

YAMAHA SPORT VXR

Numero di annuncio: 1422635

Barche a motore / nuovo / Yachts a motore / Yamaha Sport Vxr

 
17295,00 € (IVA inclusa)
 
Offerente (commerciale)
Best-Boats24 membro dal 14.11.2012
Holland Sport Boat Centre
Zuiderzeeweg 2
NL-1095 KG Amsterdam
www.hollandsport.nl
 
Numero di telefono
Always give during a call:
From Best-Boats24 and boat ID: 1422635
Tel: 0031 (0) 20 694 75 27
×
×
Inviare il messaggio
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
 • YAMAHA SPORT VXR
Annuncio
Finanziamento offerta
Assicurazioni barca

Dettagli tecniciultimo aggiornamento il: 08.07.2020

Cantiere navale:
YAMAHA
Anno di costruzione:
nuovo
Stato:
come nuovo
Posizione:
Olanda, IN VERKOOPHAVEN, IN VERKOOPHAVEN
Lunghezza totale:
3,35 m / 10,99 ft
Larghezza:
1,22 m
Pescaggio massimo:
0,01 m
Materiale scafo:
Polietilene
Motore:

Descrizione

Dit model is een krachtige combinatie van sportieve prestaties en ontspannen cruisen, geheel ontworpen om te profiteren van de technische vorderingen

Neem bijvoorbeeld de VXR®. Dit model is een krachtige combinatie van sportieve prestaties en ontspannen cruisen, geheel ontworpen om te profiteren van de technische vorderingen die we in de afgelopen jaren hebben geboekt en getest. Met een styling die er geweldig uitziet, agressieve kleuren, graphics en ontwerp accenten die overal de aandacht zullen trekken.

Ook de geweldige voorzieningen die normaal enkel op luxe premium modellen worden aangetroffen, zullen u niet ontgaan. Zoals de lichte en sterke materialen van de NanoXcel® romp en het dek, en de nieuwste elektronische systemen.

Ook is de VXR® één van de eerste modellen die is uitgerust met ons revolutionaire RiDE besturingssysteem. Dit regelsysteem is een ware innovatie, het werkt volledig intuïtief en zorgt direct voor vertrouwen bij elke bestuurder.

High Output 1812cc-vertaktmotor, DOHC, 16V-motor

De viercilindermotor van 1,8 liter met DOHC heeft de grootste cilinderinhoud in de branche en dankzij ons voortdurende innovatie- en productverbeteringsprogramma is hij buitengewoon comact. Dit rusulteert in een verbluffende kracht en acceleratie, een enorm koppel en zuinigheid.

RIDE-systeem (met elektronica om achteruit vaart te minderen)

Het revoilutionaire RIDE-systeem zorgt voor een geheel nieuwe beleving en vergroot in hoge mate het zelfvertrouwen van elke bestuurder op elk niveau. Vooruit en accelereren via de gashendel op de rechterhandgreep, vaart minderen of achteruit via de hendel op de linker handgreep. Zo eenvoudig is het!

Nieuwe NanoXcel2-romp. Maximale sterkte, minimaal gewicht

NanoXcel2 weegt maar liefst 18% minder dan onze revolutionaire oorspronkelijke NanoXcel maar het behoud van stijfheid en sterkte. Dit alles mogelijk gemaakt door Yamaha's unieke materiaaltechnologie. Het vermindert in aanzienlijke mate het gewicht van de ultrasportieve romp van de VXR voor een nog snellere acceleratie, een hogere topsnelheid en een nog zuiniger brandstofverbruik.

Brede, lange romp voor nog betere stabiliteit

Met de semi-V multiknikspantromp heeft de VXR alles in huis: uitstekende vaareigenschappen en comfort. De breedte en lengte bieden een grote stabiliteit bij stilstand en de ideale balans tussen grip en gecontroleerd driften in bochten. De uiterst capabele VXR met ultieme wendbaarheid op het water.

Unieke elektronische systemen voor ongekende controle

Yamaha's nieuwste elektronische systemen - standaard op de zeer aantrekkelijk gerijsde VX-Serie - bieden een verbluffende mix van voordelen voor de bestuurder. Denk bijvoorbeeld aan de handige elektronische achteruitregeling met tractiecontrole en ons unieke beveiligingsstysteem met modus voor laag toerental en afstandsbediening.

Door de racesport geïnspireerd zittingontwerp - comfort en controle

Deze ergonomisch ontworpen zitting met zijn tweekleurige structuur biedt optimale grip en in een ware sensatie aals u de VXR voor het eerrst bestuurt. Een verhoging ondersteunt uw heupen tijden het accelereren en in bochten, waardoor vertrouwen en controle als vanzelf komen. Hetgeen betekent dat u langer kunt varen en dus langer van de sensatie van het water kunt genieten.

Multifunctionele LCD-instrumenten en grote dubbele spiegels

Prachtige multifunctionele LCD-instrumenten in een stijlvole cockpitpaneel en misschien nie iets wat u op een vaartuig zou verwachten dat zo aantrekkelijk geprijsd is. En de geldt tevens voor de grote geïntegreerde spiegels - Maar de VXR heeft ze zodat u beter in de gaten kunt houden wat er achter u gebeurt, wat met name van belang is wanneer u een waterskiër of een wakeboarder trekt.

Verlengd achterplatform en trekhaak

De VXR is door de driepersoonszitting nu nog comfortabeler, heeft een verlengd achterplatform met een grote, zachte opstap en sterke praktische trekhaak en zal zeker aantrekkingskracht uitoefenen op alle watersportfanaten. Ook de comfortabele Hydro-Turf antislipmatten zijn een genot om naar uit te kijken na het wakeboarden, waterskiën of zwemmen samen met uw vrienden.
Tutti i dati sono senza garanzia. Ci riserviamo il diritto di vendita o errore.
Servizio
Refit

Verniciatura

Elica di propulsione