Condividi su Facebook
Condividi su Google+
Raccomandare l'annuncio via e-mail
×

YAMAHA RECREATION VX DELUXE

Numero di annuncio: 1422632

Barche a motore / nuovo / Yachts a motore / Yamaha Recreation Vx Deluxe

 
13695,00 € (IVA inclusa)
 
Offerente (commerciale)
Best-Boats24 membro dal 14.11.2012
Holland Sport Boat Centre
Zuiderzeeweg 2
NL-1095 KG Amsterdam
www.hollandsport.nl
 
Numero di telefono
Always give during a call:
From Best-Boats24 and boat ID: 1422632
Tel: 0031 (0) 20 694 75 27
×
×
Inviare il messaggio
 • YAMAHA RECREATION VX DELUXE
 • YAMAHA RECREATION VX DELUXE
 • YAMAHA RECREATION VX DELUXE
 • YAMAHA RECREATION VX DELUXE
 • YAMAHA RECREATION VX DELUXE
 • YAMAHA RECREATION VX DELUXE
 • YAMAHA RECREATION VX DELUXE
 • YAMAHA RECREATION VX DELUXE
 • YAMAHA RECREATION VX DELUXE
 • YAMAHA RECREATION VX DELUXE
 • YAMAHA RECREATION VX DELUXE
 • YAMAHA RECREATION VX DELUXE
Annuncio
Finanziamento offerta
Assicurazioni barca

Dettagli tecniciultimo aggiornamento il: 03.07.2020

Cantiere navale:
YAMAHA
Anno di costruzione:
nuovo
Stato:
come nuovo
Posizione:
Olanda, IN VERKOOPHAVEN, IN VERKOOPHAVEN
Lunghezza totale:
3,35 m / 10,99 ft
Larghezza:
1,22 m
Pescaggio massimo:
0,01 m
Materiale scafo:
Polietilene
Motore:

Descrizione

Deze machine is onderhoudsarm en wordt gekenmerkt door een sportieve vormgeving, verbluffende prestatiesen een uitzonderlijk laag brandstofverbruik.

Deze machine is onderhoudsarm en wordt gekenmerkt door een sportieve vormgeving, verbluffende prestaties, een uitzonderlijk laag brandstofverbruik en talloze functies. Al deze elementen samen maken de VX-modellen tot de meest gewilde vaartuigen. Maar het zijn de allround kwaliteiten en veelzijdigheid die ertoe hebben geleid dat ze zo'n trouwe groep fans hebben verworven.

Eigenaren van de VX® Deluxe kunnen optimaal genieten van een breed scala aan standaard functies, maar ook van onze revolutionaire RiDE besturingstechnologie. Dit intuïtieve, gebruikersvriendelijke systeem biedt ook de minder ervaren bestuurders onmiddellijk zelfvertrouwen.

Simpel gezegd is er op dit moment geen enkel ander vaartuig waarmee dergelijke uiterst capabele en plezierige avonturen op het water zo betaalbaar zijn.

TR-1 High Output 1049cc driecilindermotor

De VX@ DeLuxe wordt aangedreven door een innovatieve krachtbron, de 1049cc driecilinder High Output TR-1. Deze verrassend compacte en lichte machine bruist van energie en beidt een flitsende acceleratie en geweldige kracht op topsnelheid, dit alles gecombineerd met een laag brandstofverbruik en betrouwbare prestaties. Het lichte gewicht van deze krachtbron zorgt ook voor superieure bestuurbaarheid, wendbaarheid en balans.

RiDE systeem (met elektronica om achteruit intuïtief vaart te minderen)

Het revolutionaire RiDE systeem zorgt voor een geheel nieuwe beleving en vergroot in hoge mate het zelfvertrouwen van elke bestuurder op elk niveau. Vooruit en acceleren via de gashendel op de rechter handgreep, vaart minderen of achteruit via de hendel op de linker handgreep. Zo eenvoudig is het!

Romp gemaakt van licht, sterk nanoxcel®

Yamaha's unieke materiaal NanoXcel® is licht en sterk, voor een snellere acceleratie, een hogere topsnelheid en een lager verbruik. Het is dus perfect voor de nieuw ontworpen romp en body van de VX, die onder alle omstandigheden meer stabiliteit en wenbaarheid biedt.

Unieke elektronische systemen voor ongekende controle

De innovatieve elektronische systemen van Yamaha, standaard op de zeer aantrekkelijk geprijsde VX-serie, bieden een verbluffende mix van voordelen voor de bestuurder. Deze omvatten de handige elektronische achteruit met traction control, Cruise Assist, No Wake Mode en ons unieke beveiligingssysteem met Low-RPM Mode (lage toerenregeling) en afstandsbediening.

Multifunctioneel LCD instrumentenpaneel en grote geïntegreerde spiegels

Multifuntioneel LCD instrumentenpaneel in een stijlvol cockpit is misschien niet iets wat u op een vaartuig zou verwachten dat zo aantrekkelijk geprijsd is. En ook verwacht u misschein geen grote geïntegreerde spiegels, maar de VX® DeLuxe heeft ze zodat u beter in de gaten kunt houden wat er achter u gebeurt, wat met name van beland is wanneer u een waterskiër of een wakeboarder trekt.

Verlangd achterplatform en trekhaak

Door de comfortabele driepersoonszitting, een verlangd achterplatform met diepe opstaptrede en een sterke, praktische trekhaak zal de VX® DeLuxe zeker aantrekkingskracht uitoefenen op alle watersportliefhebbers. De comfortabele Hydro Turf® antislipmatten zijn nog een genot om naar uit te kijken na het wakeboarden, waterskiën of zwemmen met vrienden.
Tutti i dati sono senza garanzia. Ci riserviamo il diritto di vendita o errore.
Servizio
Refit

Verniciatura

Elica di propulsione