Share ad with Facebook
Share ad with Google+
Recommend ad by e-mail
×

SEA DOO SPORT WAKE 230 PRO
Advertisement number: 1428770

Motor boats / new / Sea Doo Sport Wake 230 Pro

 
16599.00 € (VAT included)
 
Offerer (commercial)
Best-Boats24 member since 14.11.2012
Holland Sport Boat Centre
Zuiderzeeweg 2
NL-1095 KG Amsterdam
www.hollandsport.nl
 
Telephon number
Always give during a call:
From Best-Boats24 and boat ID: 1428770
Tel: 0031 (0) 20 694 75 27
×
×
Send message
 • SEA DOO SPORT WAKE 230 PRO
 • SEA DOO SPORT WAKE 230 PRO
 • SEA DOO SPORT WAKE 230 PRO
 • SEA DOO SPORT WAKE 230 PRO
 • SEA DOO SPORT WAKE 230 PRO
 • SEA DOO SPORT WAKE 230 PRO
 • SEA DOO SPORT WAKE 230 PRO
 • SEA DOO SPORT WAKE 230 PRO
 • SEA DOO SPORT WAKE 230 PRO
 • SEA DOO SPORT WAKE 230 PRO
 • SEA DOO SPORT WAKE 230 PRO
Advertisement
Financing example
Boat insurances
Useful links

Technical detailslast updated on: 01.07.2020

Shipyard:
SEA DOO
Year of construction:
new
Condition:
as new
Location:
Netherlands, IN VERKOOPHAVEN, IN VERKOOPHAVEN
LOA:
3.45 m / 11.32 ft
Beam:
1.25 m
Max. draft:
0.01 m
Material hull:
Polyethylene
Motor:

Description

Het WAKE PRO-model beschikt over het nieuwe platform, dat de meeste stabiliteit in de klasse biedt.

Met extra ruimte voor opstellen, eenvoudig op- en afstappen en een serieus 100 W Bluetooth-audiosysteem maken deze modellen geen grapjes.

WAKE-PAKKET

Van treksport genieten met uw Sea-Doo was nog nooit zo eenvoudig dankzij deze drie exclusieve opties: inklapbare skipaal met 3 standen, Ski-modus en Wakeboardrek.

INTELLIGENT THROTTLE CONTROL MET SKI-MODUS

Met deze exclusieve optie kunnen berijders voorgeprogrammeerde acceleratie- en snelheidsprofielen selecteren voor herhaaldelijk en nauwkeurig gecontroleerd starten voor waterskiërs en wakeboarders en profiteren ze bovendien van 3 andere modi (touring, sport en eco).

GROOT ZWEMPLATFORM

De eerste waterscooter om te chillen op het water, met het grootste zwemplatform in de klasse. Vlak, stabiel en comfortabel; kortom, ideaal voor opstappen, loungen en je voor te bereiden op treksport. Creëer nog meer ruimte door het achterzadel te verwijderen.

BLUETOOTH AUDIOSYSTEEM

Het eerste volledig geïntegreerde waterproof audiosysteem in deze klasse veraangenaamt het varen, waar u ook gaat. Met 100 Watt totaal systeemvermogen, volledig waterproof, Bluetooth connectiviteit, en externe playbackbediening om ervoor te zorgen dat u te allen tijde de perfecte soundtrack aan dek hebt.

WATERDICHTE TELEFOONBOX

Een waterdicht bergvak met geïntegreerde USB poort*. Apparaten zoals uw GSM of actiecamera zijn daarmee te allen tijde opgeladen en gebruiksklaar - veilig opgeborgen in een stootabsorberend, waterdicht bergvak.

OPSTAPLADDER

Vergemakkelijkt het opstappen na een duik in het water. Voorzien van een inklapbare opstap.

ST³ ROMP

Of u nu met hoge snelheid woelig zeewater bedwingt, ligt te chillen in een baai of simpelweg van langszij opstapt, de bredere romp biedt de beste stabiliteit in deze klasse dankzij een laag zwaartepunt en een verbeterd rompontwerp.

DIRECT TOEGANKELIJKE BERGRUIMTE VOOR

Al uw spullen onder handbereik. De eerste bergruimte voor met directe toegang in deze klasse; wordt geopend door simpelweg het stuur omhoog te trekken. Je hoeft er niet voor op te staan. Het is de slimste waterbestendige bergruimte die we ooit in een waterscooter hebben toegepast, en die alle ruimte biedt voor uw volgende avontuur.

ROTAX 1500 HO ACE MOTOR

Er is een nieuwe generatie van de beproefde Rotax krachtbron met compressor en Advanced Combustion Efficiency (ACE) technologie gearriveerd. Deze motor is geoptimaliseerd voor normale brandstof, is sneller en krachtiger dan zijn voorganger, maar is net zo zuinig.

INTELLIGENT BRAKE & REVERSE (iBR)

Het exclusieve iBR (Intelligent Brake and Reverse) systeem van Sea-Doo is door de U.S. Coast Guard bekroond voor het verbeteren van de vaarveiligheid sinds 2009 en is er nu in zijn derde generatie. Hiermee kunt u 48 meter* eerder stoppen dan een waterscooter zonder remsysteem. Met beide handen aan het stuur kunnen berijders nu in de standen vooruit, neutraal en achteruit stabiel en moeiteloos manoeuvreren bij lage snelheden.

GESLOTEN KOELCIRCUIT

Deze technologie voorkomt dat er corrosief zout water of schadelijk vuil de motor binnendringt en zorgt zo voor een betere betrouwbaarheid en meer gemoedsrust.
All information without guarantee.
Service
Refit

Boat painting

Propeller