Sdílejte inzerát s Facebook
Sdílejte inzerát s Google+
Doporučit inzerát e-mailem
×

GRAND GRAND 850 MET 2X VERADO 225
Číslo inzerátu: 1274519

Nafukovací čluny / použitý

 
133541.00 € (včetně DPH)
 
Poskytovatel (živnostenský)
Člen skupiny Best-Boats24 od 14.11.2012
Klop Watersport
Rivierdijk 34
NL-3372 BG Hardinxveld-Giessendam
 
Telefonní číslo
Během telefonního hovoru vždy se zmiňuj:
Z Best-Boats24 a člun ID: 1274519
Tel: 0031 (0) 184 612227
Fax: 0031 (0) 184 614069
×
×
Odeslat zprávu
  • GRAND GRAND 850 MET 2X VERADO 225
  • GRAND GRAND 850 MET 2X VERADO 225
  • GRAND GRAND 850 MET 2X VERADO 225
  • GRAND GRAND 850 MET 2X VERADO 225
  • GRAND GRAND 850 MET 2X VERADO 225
Inzerát
Nabídka financování
Pojištění lodí
EIS - Boot- und Yachtversicherungen
Užitečné odkazy
GRAND Videa lodí

Technické detailyposlední aktualizace v: 09.07.2019

Lodĕnice:
GRAND
Rok výroby:
2019
Umístění:
Nizozemí, AT SALES OFFICE, AT SALES OFFICE
Celková délka:
8.50 m / 27.89 ft
Šířka:
3.05 m
Materiál trup:
Polyetylén
Motor:
1x Benzinový pohon

Popis

De Grand 850 HL is de nieuwkomer voor 2018 en de topper in de Grand lijn. Met 2x Mercury Verado 225 pk. Gloednieuw voor 2018 en uit voorraad leverbaar in de unieke cream white kleurstelling.
inclusief vesselview, electrische ankerlier met rvs anker, fusion audio installatie, onderwater verlichting, led kuipverlichting, flexiteek vloer en op zwemplateaus, koelkast, walstroom pakket. Helemaal compleet met alle accesoires.

De Grand 850 is het absolute topmodel en de eerste Grand die een CE B keur heeft gekregen (offshore). De uitstekende zeewaardigheid gecombineerd met het ruime interieur en de grote brandstoftank maken dat er met dit schip lange reizen gemaakt kunnen worden. Niet voor niets is deze Grand ook leverbaar met twee motoren: veel professionele gebruikers zijn geïnteresseerd in deze boot voor gebruik in de meest veeleisende omstandigheden. Uiteraard is de boot ook voor recreatieve watersporters ontworpen: veel binnenruimte, een comfortabele stuurstand met voldoende ruimte voor een groot beeldscherm, een afsluitbare toiletruimte, een heerlijk ruim zonnedek en overal bergruimte.De indeling van de Grand is goed doordacht. Aan de achterzijde van de kuip is een U vormige bank geplaatst waar vier tot zes personen kunnen zitten. Wanneer de deksel van de zitting achter de stuurstand wordt open geklapt, komt er een wasbak en ruimte voor een kookgelegenheid tevoorschijn. Eronder is ruimte voor een grote koelkast waarvoor reeds een schakelaar is opgenomen in het dashboardpaneel. Deze faciliteiten maken de zithoek achterin extra bruikbaar om te genieten van lange warme zomeravonden op het water. Uiteraard ontbreekt een ruim zonnedek niet. Hiervoor kan vrijwel de gehele ruimte in de boeg worden gebruikt: er hoeft dus geen wedstrijd te worden gehouden om de beste plek. Onder het zonnedek is in de banken en onder de vloer voorzien in grote bergruimten. De brede opstap op de boeg biedt eventueel ruimte aan een optionele elektrische ankerlier en de ankerlijn.Midscheeps is de stuurstand te vinden. Een groot schip heeft natuurlijk een flinke stuurstand nodig, maar de slanke vormgeving met aan weerszijden raampjes en daarboven een gebogen handreling maken dat de stuurstand geen plomp object is geworden. Het dashboard biedt meer dan voldoende ruimte voor een grote kaartplotter en overige elektronica. Een dashboardkastje biedt ruimte voor kleinere voorwerpen. Aan de voorzijde kan de stuurstand geopend worden met een klep waar tevens een bankje in is verwerkt. De klep opent makkelijk dankzij de gasveer en in de stuurstand is ruimte voor omkleden en kan een toilet worden geplaatst. Optioneel kan zelfs worden voorzien in een handdouchesysteem waardoor niemand zich plakkerig hoeft te voelen na zwemmen in bijvoorbeeld zout water. Achter de stuurstand zijn twee stoelen die met opgeklapte zitting kunnen worden gebruikt om staand te varen.De Grand heeft fantastische vaareigenschappen. Heerlijk rustig op lagere snelheden, maar tevens in staat om zeer hoge snelheden van boven de 90 km per uur te bereiken! Het onderwaterschip heeft een uitgesproken diepe V waardoor de Grand koersvast en rustig door hoge golven snijdt. Het zwaartepunt van het schip bevindt zich zo laag mogelijk, dat is goed te merken aan de opvallende stabiliteit waardoor wind, golven en stroming vrijwel geen invloed hebben op de reacties van deze formidabele RIB.Technische gegevens

Lengte: 8,50 meter

Breedte: 2,95 meter

Drijverdiameter: 0,60 meter

Totaalgewicht: 2080 kg

Laadgewicht: 2000 kg

Passagiers: 12

Maximum vermogen: 400 pk

CE: B

Romphoek: 25° / 30°

Prijs vanaf: ? 53.403,- (excl. motor)Standaard uitrusting:

Benzinetank van 300 liter

Polyester boegopstap

Groot zonnedekkussen

Groot design stuurconsole met rvs handgrepen en een groot opbergluik

Dubbele bestuurdersbank met flip-up seats

Ruime rondzit achter

Diverse RVS relingen

Navigatieverlichting

Bilgepomp
Všechny údaje jsou bez záruky. Prodej a omyly vyhrazeny.
Služba
Refit

Lakování lodi

Vrtule